UPDATE

Igår: Var dagen chill tills Amanda slog i huvdet och fick en hjärnskakning så vi fick åka in till S.Ö.S och vänta där i 4 timmar och 10 minuter på en läkare, det sög! Innan det hade vi sjukt kul!
Medans jag var på sjukhuset ringde mamma mig hela tiden och var jätte sur och ville att jag skulle komma hem, men jag sa ju såklart nej eftersom att jag inte dissar en vän som mår dåligt, så jag och mamma började bråka.
Efter sjukhuset rymde jag hemifrån, och sov hemma hos Markus, vilket var mys! Hade verkligen saknat honom och under tiden jag var där svävade jag på moln.

Vaknade upp kl 12.00 imorse ungefär så blev ingen skola, Markus lyckas alltid hålla mig vaken hela natten haha.. Jaja, drog hem vid 12.30 ungefär och såg ut som skit hela vägen till centrum. Träffade på Diego, Emil och någon annan så hängde med dem ner till xcons istället där jag träffade på massa trevligt folk!

Senare på eftermiddagen blev det dock massa bråk, och när jag kom hem så fick jag så mycket skit att jag bara hade lust att sjunka ner under marken och dö. Har aldrig mått såhär dåligt - därav den dåliga uppdateringen.

Men ska försöka vara glad nu & plugga till SO provet imorn ffs! Wish me luck! ;)

P.S Älskar er alla mina underbara fina vänner, som ställer upp för mig när jag mår som sämst! ♥

Kommentarer
Postat av: Hanna

Älsklingen! Jag älskar dig, och finns för dig! Alltid, i vått och torrt, du är stark. Du klarar det här, det vet jag! Du måste bara tro, så klarar dy allt. <3

2011-02-17 @ 07:13:50
URL: http://hhannaaasplundd.blogg.se/

Gratis design!
Emma Bylger .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0