JENNIFER FORSMARK

Den här texten är tillägnad till dig, och jag menar varenda ord jag skriver.

Vi har inte kännt varandra länge alls, men redan från första början när vi träffades klickade vi lixom. Jag hade då ingen aning om hur tighta vi skulle bli eller att vi skulle börja umgås överhuvudtaget. Men så fort jag hade lärt känna dig lite bättre, insåg jag hur underbar du verkligen är. Du är uppriktig och ärlig, och det är så jag vill ha det. Du står för vad du säger och gör och du är en äkta vän, en vän som inte sviker. Du fanns där för mig, även om du inte kände mig bra. Tillslut började vi att umgås mer & mer samt träffas ensamma, och shit, jag ångrar inte en sekund. Jag hade ingen aning om att det fanns personer som dig, du är som en fallen ängel från himelen.

Jag vet att det kanske låter dumt för er andra när någon säger att man "älskar" någon efter bara en månads vänskap, knappt det. Eller att man kallar någon för sin bästa vän, efter så kort tid. Men för mig känns det inte som kort tid, det känns som jag kännt dig i år & dar. Vet inte hur jag ska förklara mig, för även om du inte kännt mig länge alls så känner du mig bättre än många andra människor. Jag skulle nog snarare kalla det för själsfrände. Skrattar du, skrattar jag & gråter du, gråter jag. Börjar jag en mening, så avslutar du den. Vi kan sitta och vara hur cp som helst när vi är med varandra, skratta & göra helt sjuka saker och veta att vi inte dömmer varandra. Vi kan se ut hur vi vill, och veta att den andra inte bryr sig och alltid tycker att man är fin. 

Har kännt såhär för få personer, och jag är jävligt glad att jag har dig! Jag kommer aldrig släppa taget om dig och hoppas inte att du släpper taget om mig. Vi är som piff & puff. Bara av att skriva den här texten känner jag saknad, jag saknar dig redan. Det fattades en pusselbit i mitt liv, en pusselbit som skulle få mig att känna lycka & glädje, en pusselbit som skulle få allting att gå samman. Den pusselbiten var du, du var den perfekta och underbara vännen jag letat efter.

På lördag ska jag till Finland och du ska till Gävle, jag har ingen aning om hur jag ska kunna klara mig utan dig, men jag får helt enkelt försöka! Fyfan vad du betyder mycket för mig, jag älskar dig Jennifer.


It's you and me, we are ment to be, ♥

Kommentarer

Gratis design!
Emma Bylger .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0