@ FELICIA

Haha förlåt för den dåliga uppdateringen, måste verkligen skärpa mig..! Men min data som jag har hakar typ upp sig hela tiden & det är verkligen asjobbigt att sätta sig där vid datorn och orka blogga haha! Men jag ska skärpa mig ;).

Nu är jag iallafall hemma hos Felicia, vaknade vid kl 11.00 och såg en film med mina föräldrar, sen åt jag och sen skjutsade papi mig hit! :D Asnice, ska även sova här så vi får se om det blir en bra uppdatering.. ;) Vi får hoppas på det bästa helt enkelt! Sen fick vi hem ett brev, mamma och pappa hade tydligen bokat en resa till Åland i sommar för familjen, vi ska bo i en stuga med två våningar, fyra sovrum, två toaletter osv + en roddbåt! :D Aaaasnice ju! Jag är faktist grym på att ro båt hahaha! :D Det är fan askul, och det är ju 35 km till Mariehamn därifrån så jag och brorsan funtar på att ro över dit ;)

För flera år sen rodde jag med min kompis (Maiju) mitt ut i havet på deras landställe haha! :D Så jävla nice, älskar att sitta oi en båt och gå på massa galna "äventyr" haha ;) Och om två veckor ungefär åker vi ju till Finland, det kommer bli jävligt nice! :D Stoffe ska ju också fälja med så det lär ju inte bli lika tråkgit som det brukar bli i Finland, sen får vi se om jag hinner träffa Maiju också! Skulle vara så jävla underbart..
Haha bjuder på bilderna! Från förra gången jag va här! :D


Kommentarer

Gratis design!
Emma Bylger .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0