Hiss & Diss

Det var ett bra tag jag körde på en "Hiss & Diss" så jag tänke göra't nu! ;)


Trevligt folk. Jag måste bara ta och hissa helt random folk på fester som är trevliga, kommer fram och hälsar och startar en konversation. För de är få som gör det nuförtiden, det känns som om alla gått och blivit värsta bitterfittorna som dömer varandra utan att ens ha häslat på varandra... En fet hiss till all trevlig folk därute!

Att våren är påväg. Vem diggar inte att våren är påväg egentligen? Det märks på kvällarna, mörkret kommer mycket senare osv! Dock är det fortfarande svinkallt ute så jag skulle uppskatta om våren kunde ta och skynda sig lite så att vi här i Sverige får lite värme iallafall... Förövrigt är det ju sjukt nice att vintern är över, summer 2012 here I come!


Kylan. Även fast våren är påväg så kan man ju inte påstå att det är varmt ute. Kylan tar kål på mig, bokstavligen... Även fast jag har en tjock vinterjacka så går jag runt och fryser som en jag vet inte vad, och det är absolut inte OK. Så fet diss till kylan! 

Bitterfittor. Jag måste dissa bitterfittorna. Ni vet dem som går runt och är sura/ledsna hela tiden och vägrar att se positivt på livet..? Javisst kan man vara sur & nere någon gång men om man går runt och klagar om sina jävla problem dag in & dag ut kan man ju lika gärna skaffa hjälp. Usch nej, fet diss diss diss till bitterfittorna!!!


Kommentarer

Gratis design!
Emma Bylger .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0