Vad jag tycker är snyggt på killar..!

Har fått frågor på vad jag tycker är snyggt på killar & på hur jag tycker att killar borde se ut..! Så tänkte skriva det hehe :D

Tattoos - Tatueringar är något jag tycker är grymt snyggt & sexigt. Det är verkligen ett stort + om en kille har tatueringar! Det är såklart inget måste, men jag är så besatt så att om det skulle stå två killar framför mig, en är grymt snygg och inte har några tatueringar & den andra inte ser lika bra ut men har tatueringar, då väljer jag den med tatueringar haha!


Töjningar - Jag vet inte varför, men på senaste tiden har jag börjat att gilla töjningar mer & mer. Tycker att det är snyggt helt enkelt! Ska själv göra små töjningar när jag kommer hem... ;)


Snygg klädstil - Något som är sjukt viktigt enligt mig är klädstilen på killar. Förut var jag helt besatt i "stureplansbögar" som bara hade märkeskläder. Nuförtiden så tycker jag att killar med chinos, en snygg t-shirt & tjocktröja på det är snyggare!

Gulligt léende - Något jag tycker är sjukt gulligt är om killar har ett gulligt léende. Det får mig att smälta direkt!

Brunetter - Jag gillar brunetter mer än blonda killar, varför vet jag inte. Men tycker att brunhåriga killar ser tusen gånger bättre ut & är mycket snyggare! Alla passar i brunt, dock passar inte alls många i blondt...

Tungpiercing - Ett utav de sexigaste sakerna en kille kan ha, är en tungpiercing. Jag tycker inte alls att det är "bögigt" som vissa säger, utan det är grymt snyggt! Är helt besatt i killar med tungpiercing haha!



Här är ett perfekt exempel på hur en kille ska se ut!



Kommentarer
Postat av: Jessica

Fin blogg du har ! :D

Anmäl dig till veckans blogg ! C:

http://galenbloondin.blogg.se/2012/april/veckans-blogg.html#comment

2012-04-16 @ 16:33:07
URL: http://galenbloondin.blogg.se/

Gratis design!
Emma Bylger .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0